Contact

EttyHillesumCentrum
Etty Hillesum Centrum
Roggestraat 3
7411 EP Deventer
0570-641003

Roggestraat 3 is op loopafstand van het station en parkeergarages Centrum, Boreel en Wilhelminabrug. Meer informatie over parkeren in het Centrum van Deventer vindt u op de website van de VVV.

Bankrekening: NL 07 INGB 0006 6761 13

Algemene informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Directeur: Gerja Meima, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meldpunt Discriminatie Deventer: coördinator Cora-Mieke Lamper, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webmaster: Otto van Huffelen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Administratie: Dick van den Berg, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Documentatiecentrum: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Ontwerp en realisatie website: Sitestorm