Actueel

Hetverschil

 

 

Wie zet zich in om iedereen, ongeacht leeftijd, handicap, huidskleur of seksuele geaardheid mee te laten doen in de samenleving?

Read more ...

doosje en kaarten

 


We hebben een heel mooi doosje gemaakt met 101 kaarten en een klein boekje. Op de kaarten staan citaten van Etty Hillesum in het Nederlands en Engels.

Read more ...

HOERA we zijn weer open!
We zijn weer open op zaterdag en zondag van 13.00-16.00 uur.

Wel graag van te voren reserveren via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en onder de geldende corona-regels zoals mondkapje op en registratie.

Read more ...

sporen van transcendentie

 

 

Op 9, 10 en 11 september is in het EHC de 3-daagse cursus over "sporen van transcendentie". 

Read more ...

 

 

We gaan weer van start met de leesclub met ingang van 30 augustus.

Read more ...

Het Etty Hillesum Centrum en de synagoge doen ook dit jaar weer mee met de Open Monumentendag. Alle activiteiten zijn dan gratis.

Read more ...

Prachtige foto’s van Wicher Naberman uit Welsum  staan in panelen op de toegangsweg naar restaurant-hotel Geb & Gaia in Diepenveen.

Read more ...

Vacature

 

Bij het EHC zijn er momenteel enkele interessante (vrijwilligers)vacatures, namelijk mederwerkers Educatie, medewerker Digitale Media en medewerker Financiële Administratie

Read more ...

GrotePoot20142

 

 

 Op zondag 8 augustus is er weer een Joodse wandeling, met inachtneming van de corona-voorschriften. De start is om 13.00 uur bij het EHC.

Read more ...

Ontwerp en realisatie website: Sitestorm